ΛΙΓΑ λόγια
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Ονομάζομαι Λεμονιά Ματσούρη και είμαι μια νέα μαμά ενός γλυκού αγοριού. Το blog αυτό είναι αποτέλεσμα ωρίμου σκέψεως καθώς όντας πρωτάρα και έχοντας άγνοια στα περισσότερα των πραγμάτων, θέλησα να μοιραστώ με άλλες εν δυνάμει και άλλες ήδη μαμάδες τις λιγοστές εμπειρίες μου. Έτσι αποφάσισα να καθίσω και να γράψω όλα αυτά που μου συνέβησαν, που συνάντησα, αντιμετώπισα, δοκίμασα, συνειδητοποίησα, απέρριψα ή αποδέχτηκα και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μια απλή καταγραφή όσων βίωσα τους τελευταίους μήνες από την πλευρά μου, μιας άπειρης δηλαδή μαμάς.
Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσω να σας “χαρίσω” τις ατελείωτες ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο που σπατάλησα εγώ και ίσως να σας γλιτώσω από πιθανά έξοδα που θα μπορούσατε να αποφύγετε, λέγοντας σας τη δίκη μου μαρτυρία.
Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αποβλέπω να δεχτείτε τη δίκη μου γνώμη σαν απόλυτα σωστή, αλλά ούτε και αποσκοπώ να αντικαταστήσω έμπειρους επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους, ο καθένας στον τομέα του. Κύριος σύμβουλος σας θα πρέπει να είναι ο παιδίατρος σας χωρίς όμως να επαναπαύεστε μόνο στις δικές του γνώσεις και να δέχεστε ο,τι λέει σαν νόμο!
Μην εφησυχάζετε! Διερωτηθείτε! Αναζητήστε! Βρείτε!

Lemonia

Είμαι η Λεμονιά, γεννήθηκα στις 30 Αυγούστου 1985 και είμαι μαμά δύο γλυκών αγοριών. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι ασχολιόμουν πάντα με κάτι. Ποτέ δεν άφηνα το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Έτσι μόλις γέννησα το πρώτο μου αγοράκι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το blog αξιοποιώντας το χρόνο που αφιέρωνα σε κάθε θηλασμό! Σπούδασα γραφιστική στα ΑΤΕΙ Αθήνας και αυτή τη στιγμή απασχολούμαι με τη διοργάνωση εκδηλώσεων (γάμου-βάπτισης-παιδικά party) και τη ζαχαροτεχνική. Εκτός των άλλων λατρεύω τη ζωγραφική, τη μουσική και κάθε είδους χειροτεχνία! Ελπίζω να δείξετε κατανόηση σε αυτό μου το εγχείρημα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! (Instagram: @infiniteinspiration.gr - @infinitesweetness.gr - @odigosgianeesmanoules και Facebook: @infiniteinspiration.gr - @infinitesweetness.gr - @odigosgianeesmanoules)

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *