Κάλυμμα
ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Σε προηγούμενο post μιλήσαμε για τα άπειρα οφέλη του θηλασμού. Να επαναλάβω ότι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη, ειδικά για την εποχή μας είναι η οικονομία χρημάτων, χώρου και χρόνου, αφού δεν ξοδεύεις χρήματα για κουτιά φόρμουλας γάλακτος, μπιμπερό, αποστειρωτές, αλλά ούτε χρειάζεσαι να κουβαλάς ένα σωρό πράγματα ή να σπαταλήσεις ούτε ένα λεπτό για να ετοιμάσεις το γάλα του μωρού! Ο θηλασμός σού παρέχει την τεράστια ευκολία να πας οπουδήποτε μαζί με το μωρό σου, αφού όπου είσαι εσύ μπορεί να είναι και εκείνο, χωρίς να κανείς ένα σωρό ετοιμασίες ενώ έχεις πάντα διαθέσιμο το φαγητό του, στην κατάλληλη ποσότητα και στην κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς καμία προετοιμασία, πράγμα που σημαίνει ότι είστε σε ετοιμότητα να θηλάσετε όποτε το θελήσει το μωρό, για όσο κι αν θελήσει, όπου και αν είστε!

Αυτό που θα ερχόταν να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία χαρίζοντας σας μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα είναι ένα κάλυμμα θηλασμού. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στο εμπόριο και αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε ένα! Εγώ αγόρασα το κάλυμμα της εταιρίας minene που κυκλοφορεί σε διαφορά χρώματα και έχει κάνει τη διαδικασία ακόμη ευκολότερη για μένα και το μωρό μου. Πρόκειται για ένα προϊόν που το φοράτε όταν θηλάζετε, διατηρείτε την οπτική επαφή με το μωρό σας χωρίς να χρησιμοποιείτε κάποιο χέρι χάρις στον άκαμπτο και ευρύχωρο λαιμό, σας χαρίζει μεγαλύτερη άνεση και σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αφού προστατεύει την ιερή αυτή στιγμή από τους διάφορους ανεγκέφαλους, οπισθοδρομικούς και μικροπρεπείς ανθρώπους, που σοκάρονται από τη πιο φυσιολογική εικόνα της θηλάζουσας μητέρας και του μωρού της και δε χάνουν την ευκαιρία να κάνουν κακοήθη και ανάρμοστα σχόλια. Έχει πολύ μαλακό, βαμβακερό και πολύ δροσερό ύφασμα αφού δε ζεσταίνει το μωρό ενώ θηλάζει. Επιπλέον δεν αποσπάται η προσοχή του κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά όταν προσπαθείτε να θηλάσετε σε εξωτερικό χώρο εξαιτίας της πολυκοσμίας και της φασαρίας. Με αυτόν τον τρόπο δε σκέφτεστε να κρυφτείτε προκειμένου να θηλάσετε, αλλά δημιουργείτε μια φωλίτσα όποτε θελήσετε να απομονωθείτε με το παιδί σας κατά τη διάρκεια της σημαντικότατης αυτής στιγμής, του θηλασμού και πάνω απ’ όλα, δε δίνετε το δικαίωμα σε κανένα να σας φέρει σε δύσκολη θέση…

Lemonia

Είμαι η Λεμονιά, γεννήθηκα στις 30 Αυγούστου 1985 και είμαι μαμά δύο γλυκών αγοριών. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι ασχολιόμουν πάντα με κάτι. Ποτέ δεν άφηνα το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Έτσι μόλις γέννησα το πρώτο μου αγοράκι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το blog αξιοποιώντας το χρόνο που αφιέρωνα σε κάθε θηλασμό! Σπούδασα γραφιστική στα ΑΤΕΙ Αθήνας και αυτή τη στιγμή απασχολούμαι με τη διοργάνωση εκδηλώσεων (γάμου-βάπτισης-παιδικά party) και τη ζαχαροτεχνική. Εκτός των άλλων λατρεύω τη ζωγραφική, τη μουσική και κάθε είδους χειροτεχνία! Ελπίζω να δείξετε κατανόηση σε αυτό μου το εγχείρημα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! (Instagram: @infiniteinspiration.gr - @infinitesweetness.gr - @odigosgianeesmanoules και Facebook: @infiniteinspiration.gr - @infinitesweetness.gr - @odigosgianeesmanoules)

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *